Om Norlandia Huskestua barnehage

Huskestua barnehage er en barnehage med til sammen ca 100 barn, beliggende på Bekkestua i Bærum. I tillegg til et stort uteområde, har vi mange flotte turmuligheter i nærheten av barnehagen. Hvor mange barn vi har i de ulike alderstrinn varierer fra år til år og barnehagen består dette året av 7 avdelinger; 3 småbarns-avdelinger, 3 storbarnsavdelinger og 1 førskoleavdeling som er en uteavdeling.

Vårt fokusområde i barnehageåret 2017 vil være vennskap, forebygging av mobbing, uteliv og det fysiske miljø. Dette står det mer om i årsplanen. Vi skal også fokusere på "magiske øyeblikk". Her skal vi sammen med barna definere hva det er, utforske når de oppstår og prøve å finne ut hvordan voksenrollen kan være med å tilrette og påvirke "et magisk øyeblikk".

Førskolegruppa vår er en friluftsavdeling med egen grillhytte, der nyter de varme måltider på kalde dager rundt bålet, hvis de ikke er ute på tur.

I vår barnehage har vi egen kokk som serverer et varmt måltid hver dag. Vi er opptatt av at barna skal få et variert og sunt kosthold, at de skal få smake på variert og spennende mat, og at de skal få  være delaktige med matlaging og servering. Måltidene i Norlandia Huskestua skal preges av matglede og fellesskap.

Følg Norlandiabarnehagene på Facebook

www.Norlandiabarnehagene.blogspot.no