Ansatte

Daglig leder

Kristin Kro

Stilling: Daglig leder
452 04 806
huskestua.barnehage@norlandia.com

Fugleredet

Kinga Leksan

Stilling: Pedagogisk leder

Kinga er pedagogisk leder på Fugleredet. Avdelingsmail: huskestua.fugleredet@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å glemme klokka mens jeg deltar i rollelek, spiler spill eller har åpne samtaler med barna. Har jobbet med barn, på skole og i barnehage (på Island og i Norge) siden 2006. Ble ansatt i Huskestua August 2016. Utdannet lærer (master grad), førskolelærer og videreutdanning i spesialpedagogikk. Favoritt hobby: danse, lese gode bøker og seile. Jeg er så heldig å være mamma til 2 barn og sammen med gutta mine drar vi ofte på tur i skogen eller på fjellet og er ganske glad i naturen.

Sidsel Kjos Johansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å være med barna. Leke og gå på turer ute i naturen. Oppdagelsesferder og lese/kosestunder. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Huskestua barnehage siden August 2003. jobbet i barnehage og SFO siden jeg var 18 år. Favoritt hobbyen min er trening og sykling og turer i skog og mark. Ellers er det oppfølging av egne "barn" som tar mye tid.

Henryka Lisiecka

Stilling: Medarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å være ute, dra på tur sammen med barna eller å lage kunst. Jeg liker å tulle og tøyse,ha gode kose stunder og åpne samtaler om mye rart;) Jeg ble ansatt i Huskestua barnehage i 2015. Har ingen utdanning i forbindelse med barnehage jobb,men er mor for 3 gutter og bestemor for en liten gutt på 2 måneder. I tillegg til barnehagen jobber jeg som støttekontakt. Hobby: Jeg er glad i å sykle,høre på klassisk musikk og bake gode kaker.

Anne-Sofie Theimann

Stilling: Medarbeider

Kjøkkenet

Stig Busk

Stilling: Kokk

Det morsomste jeg gjør på jobb er å lage mat som barna liker så godt at de spør etter mer. Jeg er utdannet kokk, men har i 10 år jobbet administrativt før jeg kjente at kokkefoten begynte å røre på seg igjen. Det førte meg tilbake til yrket våren 2016 her på vidunderlige Huskestua. Favoritt hobby: Sykkel, fiske, ski, fjellturer og samler på mynter. Tilbringer mye av fritida sammen med familie og gode venner. Liker å reise både innenlands og utenlands når det er mulighet for det. Jeg er 45 år ung, far til en gutt og en jente og bor på Lijordet.

Krabbekroken

Caroline Ringstad

Stilling: Pedagogisk leder

Piotr Pogodzinski

Stilling: Medarbeider

Maria Nyborg Frøysok

Stilling: Medarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å få barna til å le og smile, være ute sammen med barna og å sitte å kose sammen med barna. Jeg har kompetansebevis i barne- og ungdomsarbeider faget. Erfaringen min er å være sammen med mine nevøer og nieser. Jeg ble ansatt i Huskestua August 2016 Favoritt hobby: ridning og gå på kino med venner Jeg liker å være sammen med familie og venner.

Thuraya Baghfar

Stilling: Medarbeider

Rockekroken

Laila Jacobsen

Stilling: Pedagogisk leder

Det morsomste jeg gjør på jobb er å kunne være med å utforske ting sammen med barna. Jeg liker også å sitte å lese sammen med de og lage historier, kose stund, de gode klemmene jeg får og de gode samtalene vi har. Jeg liker alle turene vi har hatt, og alle turene vi skal ha. Jeg har jobbet Huskestua barnehage siden Januar 2004. Før det jobbet jeg som vikar i forskjellige barnehager i Bærum. Ble ferdig med barne-og ungdomsarbeider utdannelsen i 2013. Favoritt hobby: liker å holde på med å lage forskjellige kort. Være med familien både ute i naturen og inne, jeg har to barn. Prøver også å trene innimellom. I tillegg holder jeg på med Mary Kay.

Caroline Ringstad

Stilling: Pedagogisk leder

Bjørn Kristian Palmberg

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å snakke og leke med barna, høre på den morsomme fantasien, og alt det gøyale barna har å si, elsker å se barna stråle av glede, og elsker å gå på tur sammen med barna. Jeg driver å utdanner meg til barne- og ungdomsarbeider og er snart ferdig. Er egentlig utdannet platearbeider, men ville prøve noe nytt og trives veldig godt med å jobbe med barn. Ble ansatt i Huskestua barnehage i Juli 2012. Favoritthobby: Gaming, filmer og tv-serier, og å gå lange turer i skogen.

Katarzyna Bortkiewicz

Stilling: Medarbeider

Cecilie Junker

Stilling: Medarbeider

Rød-revene

Rasmus Andre Hatcher

Stilling: Pedagogisk leder

Rasmus er pedagogisk leder på Rødreven, vår friluftsavdeling. Avdelingsmail: huskestua.rodreven@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å gå på tur med barna og lære dem de viktige hverdagsferdighetene. Å kunne bidra til et fint sosialt miljø der barna kan være seg selv og føle trygghet. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jeg ble ansatt i Huskestua barnehage siden 2008, og som leder siden 2010. Underviser i slagverk og jobber som kokk ved siden av. Hobby:Trening, friluft og trommeslager. Et bål og country musikk så er livet perfekt.

Mads Schmidt Petersen

Stilling: Pedagogisk leder

Henrik Solberg Hansen

Stilling: Medarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å gå på turer og leke med barna, spesielt fysiske leker. I tillegg liker jeg å ha gode samtaler med barna. Jeg liker veldig godt å være på en friluftsavdeling. Jeg har jobbet Huskestua barnehage siden 2010, først i praksis, så i fast stilling siden 2012. Favoritt hobby: Jeg liker å sykle lange sykkelturer, spille fotball og heie på Stabæk på søndager.

Christien Kooistra

Stilling: Medarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å gå på tur med barna i naturen, lage bål og grille. Jeg har jobbet Huskestua barnehage siden 2004, og har jobbet i barnehage siden 2001. Favoritt hobby: Jeg elsker fotball, biler og å reise. På fritiden liker jeg å reise og å utforske nye steder. Være sammen med venner. Og å prøve nye ting som å kjøre fly selv og luftballong.

Småmaur

Birgitte Olsen

Stilling: Pedagogisk leder

Birgitte er pedagogisk leder på Småmaur. Avdelingsmail: huskestua.smamaur@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å være nær barna, synge med dem og lese for dem. Bidra til barnets utvikling. Jeg har jobbet med barn siden 1995, da var jeg nyutdannet. Tok utdanningen på daværende barnevernsakademiet. Har også en halvårsenhet i barnevern fra HiO. Ble ansatt i Huskestua Barnehage i Januar 2016. Favoritthobby: trening med hunden min Wilma, friluftsliv, strikking, hekling, være sammen med barna mine.

Kamela Naderi

Stilling: Medarbeider

Rebekka Berntsen

Stilling: Medarbeider

Storemaur

Nimit Phumpiam Nilsen

Stilling: Pedagogisk leder

Nimit jobber som pedagogisk leder på Storemaur Avdelingsmail: huskestua.storemaur@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å jobbe med barns medvirkning og respekt. Jeg ble ferdig med utdanningen som barnehagelærer i 2004, der jeg tok fordypning i ute fag. Jeg har jobbet i barnehagen i 20 år sammenlagt og ble ansatt i Huskestua Barnehage August 2016. Favoritt hobby: Jeg er glad i å tegne og male. Av og til holder jeg med mat kurs.

David Hvesser

Stilling: Medarbeider

Piotr Pogodzinski

Stilling: Medarbeider

Sølvreven

Vikarer