Ansatte

Daglig leder

Kristin Kro

Stilling: Daglig leder
452 04 806
huskestua.barnehage@norlandia.com

Fugleredet

Anne-Sofie Theimann

Stilling: Assistent

Henryka Lisiecka

Stilling: Assistent

Det morsomste jeg gjør på jobb er å være ute, dra på tur sammen med barna eller å lage kunst. Jeg liker å tulle og tøyse,ha gode kose stunder og åpne samtaler om mye rart;) Jeg ble ansatt i Huskestua barnehage i 2015. Har ingen utdanning i forbindelse med barnehage jobb,men er mor for 3 gutter og bestemor for en liten gutt på 2 måneder. I tillegg til barnehagen jobber jeg som støttekontakt. Hobby: Jeg er glad i å sykle,høre på klassisk musikk og bake gode kaker.

Kinga Leksan

Stilling: Pedagogisk leder

Kinga er pedagogisk leder på Storemaur. Avdelingsmail: huskestua.storemaur@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å glemme klokka mens jeg deltar i rollelek, spiler spill eller har åpne samtaler med barna. Har jobbet med barn, på skole og i barnehage (på Island og i Norge) siden 2006. Ble ansatt i Huskestua August 2016. Utdannet lærer (master grad), førskolelærer og videreutdanning i spesialpedagogikk. Favoritt hobby: danse, lese gode bøker og seile. Jeg er så heldig å være mamma til Kacper (2-åring) og sammen med gutta mine drar vi ofte på tur i skogen eller på fjellet og er ganske glad i naturen.

Sidsel Kjos Johansen

Stilling: Fagarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å være med barna. Leke og gå på turer ute i naturen. Oppdagelsesferder og lese/kosestunder. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Huskestua barnehage siden August 2003. jobbet i barnehage og SFO siden jeg var 18 år. Favoritt hobbyen min er trening og sykling og turer i skog og mark. Ellers er det oppfølging av egne "barn" som tar mye tid.

Kjøkkenet

Stig Busk

Stilling: Kokk

Det morsomste jeg gjør på jobb er å lage mat som barna liker så godt at de spør etter mer. Jeg er utdannet kokk, men har i 10 år jobbet administrativt før jeg kjente at kokkefoten begynte å røre på seg igjen. Det førte meg tilbake til yrket våren 2016 her på vidunderlige Huskestua. Favoritt hobby: Sykkel, fiske, ski, fjellturer og samler på mynter. Tilbringer mye av fritida sammen med familie og gode venner. Liker å reise både innenlands og utenlands når det er mulighet for det. Jeg er 45 år ung, far til en gutt og en jente og bor på Lijordet.

Krabbekroken

Maria Nyborg Frøysok

Stilling: Assistent

Det morsomste jeg gjør på jobb er å få barna til å le og smile, være ute sammen med barna og å sitte å kose sammen med barna. Jeg har kompetansebevis i barne- og ungdomsarbeider faget. Erfaringen min er å være sammen med mine nevøer og nieser. Jeg ble ansatt i Huskestua August 2016 Favoritt hobby: ridning og gå på kino med venner Jeg liker å være sammen med familie og venner.

Thuraya Baghfar

Stilling: Assistent

Anne-Sofie Theimann

Stilling: Assistent

Clara Hatcher

Stilling: Fagarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å få god kontakt med barna, synge og utforske ting sammen med de. Jeg har jobbet i Huskestua barnehage siden November 2012. Favoritt hobby: Være med familien og organisere ting.

Rockekroken

Bjørn Kristian Palmberg

Stilling: Assistent

Det morsomste jeg gjør på jobb er å snakke og leke med barna, høre på den morsomme fantasien, og alt det gøyale barna har å si, elsker å se barna stråle av glede, og elsker å gå på tur sammen med barna. Jeg driver å utdanner meg til barne- og ungdomsarbeider og er snart ferdig. Er egentlig utdannet platearbeider, men ville prøve noe nytt og trives veldig godt med å jobbe med barn. Ble ansatt i Huskestua barnehage i Juli 2012. Favoritthobby: Gaming, filmer og tv-serier, og å gå lange turer i skogen.

Katarzyna Bortkiewicz

Stilling: Assistent

Cecilie Junker

Stilling: Assistent

Caroline Ringstad

Stilling: Pedagogisk leder

Laila Jacobsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Det morsomste jeg gjør på jobb er å kunne være med å utforske ting sammen med barna. Jeg liker også å sitte å lese sammen med de og lage historier, kose stund, de gode klemmene jeg får og de gode samtalene vi har. Jeg liker alle turene vi har hatt, og alle turene vi skal ha. Jeg har jobbet Huskestua barnehage siden Januar 2004. Før det jobbet jeg som vikar i forskjellige barnehager i Bærum. Ble ferdig med barne-og ungdomsarbeider utdannelsen i 2013. Favoritt hobby: liker å holde på med å lage forskjellige kort. Være med familien både ute i naturen og inne, jeg har to barn. Prøver også å trene innimellom. I tillegg holder jeg på med Mary Kay.

Rød-revene

Christien Kooistra

Stilling: Assistent

Det morsomste jeg gjør på jobb er å gå på tur med barna i naturen, lage bål og grille. Jeg har jobbet Huskestua barnehage siden 2004, og har jobbet i barnehage siden 2001. Favoritt hobby: Jeg elsker fotball, biler og å reise. På fritiden liker jeg å reise og å utforske nye steder. Være sammen med venner. Og å prøve nye ting som å kjøre fly selv og luftballong.

Henrik Solberg Hansen

Stilling: Assistent

Det morsomste jeg gjør på jobb er å gå på turer og leke med barna, spesielt fysiske leker. I tillegg liker jeg å ha gode samtaler med barna. Jeg liker veldig godt å være på en friluftsavdeling. Jeg har jobbet Huskestua barnehage siden 2010, først i praksis, så i fast stilling siden 2012. Favoritt hobby: Jeg liker å sykle lange sykkelturer, spille fotball og heie på Stabæk på søndager.

Magnus Ugstad

Stilling: Pedagogisk leder

Magnus jobber som pedagogisk leder på Sølvreven. Avdelingsmail: huskestua.solvreven@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å være ute med barna, særlig i skogen der lekens muligheter er tilnærmet uendelige og bare fantasien setter rammene. Jeg har jobbet i barnehage siden 2008. I 2012 ønsket jeg å ta det ett steg videre og startet på førskolelærerutdanningen ved HIOA. Denne ble avsluttet våren 2016, og jeg er nå i gang med min første jobb som pedagogisk leder. Fra tidligere har jeg en utdanning innen kulturformidling fra Høgskolen i Telemark. Jeg ble ansatt i Huskestua i 2014. Favoritthobby: Mine favoritthobbyer er musikk og fisking. Elsker å pakke telt og fiskestang å dra til skogs. Jeg spiller fotball i 5. divisjon, der jeg trives best trygt plantet på benken. Ellers spiller jeg i hiphopband (Sinsenfist) sammen med Erik. Drømmen er selvsagt verdensherredømme og å leve livet som ekte gangstah.

Rasmus Andre Hatcher

Stilling: Pedagogisk leder

Rasmus er pedagogisk leder på Rødreven, vår friluftsavdeling. Avdelingsmail: huskestua.rodreven@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å gå på tur med barna og lære dem de viktige hverdagsferdighetene. Å kunne bidra til et fint sosialt miljø der barna kan være seg selv og føle trygghet. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Jeg ble ansatt i Huskestua barnehage siden 2008, og som leder siden 2010. Jobber også som kokk. Hobby: friluft og trommeslager. Et bål og country musikk så er livet perfekt.

Småmaur

Birgitte Olsen

Stilling: Pedagogisk leder

Birgitte er pedagogisk leder på Krabbekroken. Avdelingsmail: huskestua.krabbekroken@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å være nær barna, synge med dem og lese for dem. Bidra til barnets utvikling. Jeg har jobbet med barn siden 1995, da var jeg nyutdannet. Tok utdanningen på daværende barnevernsakademiet. Har også en halvårsenhet i barnevern fra HiO. Ble ansatt i Huskestua Barnehage i Januar 2016. Favoritthobby: trening med hunden min Wilma, friluftsliv, strikking, hekling, være sammen med barna mine.

Kamela Naderi

Stilling: Medarbeider

Rebekka Berntsen

Stilling: Assistent

Storemaur

David Hvesser

Stilling: Assistent

Nimit Phumpiam Nilsen

Stilling: Pedagogisk leder

Nimit jobbet som pedagogisk leder på Småmaur og Storemaur Avdelingsmail: huskestua.storemaur@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å jobbe med barns medvirkning og respekt. Jeg ble ferdig med utdanningen som barnehagelærer i 2004, der jeg tok fordypning i ute fag. Jeg har jobbet i barnehagen i 20 år sammenlagt og ble ansatt i Huskestua Barnehage August 2016. Favoritt hobby: Jeg er glad i å tegne og male. Av og til holder jeg med mat kurs.

Pernille Wellerop

Stilling: Pedagogisk leder

Pernille jobber som pedagogisk leder på Krabbekroken med særskilt ansvar for barn med spesielle behov. Avdelingsmail: huskestua.krabbekroken@norlandia.com Det morsomste jeg gjør på jobb er å synge med barna, samt ta del i barnas lek med fokus på språkstimulering. Jeg har jobbet med barn siden 2008, både i barnehage og på barneskole. Har reist rundt i verden og jobbet på flere barnehjem/drevet veldedighet. Fullførte utdanningen "Bachelor i barnevern" ved HiOA i 2014. Ble ansatt i Huskestua August 2016. Favoritt hobby: Reise, kvalitetstid med datteren min, interiør, synge, også er jeg veldig glad i dyr.

Sølvreven

Vikarer